donderdag 27 mei 2010

kustroute richting Los Angeles


Hoi allemaal,

gisterenavond op de campground hadden we geen internet, nu zijn we verder aan het rijden richting LA en staan even op een parkeerplaats bij een motel en daar hebben we dus internet. Snel maar ff een berichtje plaatsen dus.

woensdag 26 mei
Om 9.15u vertrekken we van de campground richting zuiden. We willen naar Los Angeles maar de rit is te lang om in een dag te doen dus we kijken wel waar we uitkomen vandaag. We rijden de kustweg die prachtig is, we stoppen regelmatig om wat foto’s te maken en belanden uiteindelijk rond 19u op een KOA camping in San Louis Obispo. Onze zeer aardige Amerikaanse buren nodigen ons meteen uit om vanavond bij hun op visite te komen. We gaan eerst even de hottub in om te ontspannen na een lange dag achter het stuur en daarna gaan we nog even bij hun zitten. Het zijn heel aardige mensen die het hemd van hun lijf vertellen, ze hebben een prachtige motorhome van 6 jaar oud en als de buuf vraagt of we hem van binnen willen bekijken grijpen we meteen onze kans, we waren al de hele vakantie nieuwsgierig naar hoe zo’n grote camper en nu van binnen uitziet dus die kans lieten we niet gaan en we gingen mee binnen kijken, wat een ding zeg, gewoon een klein appartementje op wielen met alles erop en eraan, zelfs 3 tv’s aan boord, niet te geloven. Prachtig gewoon en Mike vertelde dat hij er maar $38.000,00 voor betaald heeft, ik denk dat zo’n camper in Nederland zeker 2 ton zou kosten. We komen maar moeilijk bij ze weg maar uiteindelijk gaan we toch naar onze eigen camper om naar bed te gaan. Morgen willen we niet te laat vertrekken richting Malibu, vlakbij Los Angeles om daar een paar dagen te blijven, als het weer tenminste mee wil werken want we begrepen van onze buren dat het voor de tijd van het jaar erg koud is. Normaal gesproken is het hier in Californie ca 35 graden en nu maar rond de 20 graden wat dus voor hun begrippen erg koud is. Hopelijk morgen dus beter want dat is weer zo’n 300 km zuidelijker dan waar we nu zijn.

groetjes maar weer vanuit de states...........

2 opmerkingen:

  1. Haha, leuk om zo mensen te leren kennen! Waar hebben jullie het zoal over gehad? Ben ik wel benieuwd naar! En zijn er ook foto's gemaakt van die grote camper?

    Hopelijk hebben jullie nog een paar dagen prachtig weer. De laatste week is alweer ingegaan. Wat gaat de tijd snel. Maar ik begin jullie wel te missen hoor!

    Tot snel!

    Gr. Michael

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook wel heel benieuwd naar foto's van die camper, want ik had eigenlijk verwacht dat jullie al een megacamper zouden hebben ;)

    Hopelijk is de 20 graden ook heerlijk! Geniet er nog even van, voor je het weet zijn jullie weer in NL...

    BeantwoordenVerwijderen