zaterdag 8 mei 2010

Aswolk :(

Hallo allemaal,

Onze vakantie is begonnen, alle voorbereidingen klaar, alleen de koffers moeten nog ingepakt worden en dan zijn wij er helemaal klaar voor!! maar.....................zullen we wel vliegen is de vraag!!
De vulkaan op IJsland is nml weer actiever geworden en de aswolk zou nog wel eens roet in het eten kunnen gaan gooien dus. Zoals het er nu uitziet volgens de laatste berichten, moeten we in elk geval rekening houden met vertraging omdat we zoiezo óm de aswolk heen zullen moeten vliegen, de vluchten worden daardoor dus allemaal langer, met vertragingen als gevolg. We houden dus vol spanning de berichtgeving in de gaten en zijn allebei erg zenuwachtig. Want wat als we naar New York vertraging hebben en daardoor onze aansluitende vlucht missen naar Phoenix? Dan zullen we in elk geval de camper ook later kunnen halen en wordt ons toch al strakke reisschema nog strakker en waarschijnlijk niet meer haalbaar. We hebben al gebeld met het reisbureau om onze vlucht om te boeken naar 1 of 2 dagen eerder om meer speling te hebben maar helaas dat is niet mogelijk. Zucht.................in spanning afwachten dus de komende dagen, meer dan dat kunnen we voor nu niet doen!! we houden jullie op de hoogte.

groetjes Eric en Marion

2 opmerkingen:

  1. Komt goed! Ik heb daar alle vertrouwen in!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmmm, helaas toch vertraging. Ik zie nu op een of andere site dat jullie zelfs ruim 6 uur vertraging hebben op de heenvlucht. Dat wordt dus een dag later de camper halen.

    Hoe moet het nu eigenlijk met de vervolgvlucht? Moeten jullie die zelf nog boeken nu? En kunnen jullie wel snel gaan? Ik hoop het wel voor jullie.

    Nou ik hoor hopelijk snel van jullie.

    Gr. Michael

    BeantwoordenVerwijderen