woensdag 2 juni 2010

laatste nachtje USA




Gisteren zijn we aangekomen op een RV resort in Mesa(voorstad van Phoenix) waar we de laatste camperdag doorgebracht hebben. Een heerlijk resort, speciaal voor 55+ dus lekker rustig.
We hebben het zwembad en de hottub voor ons alleen, wat een luxe. Onderweg hierheen hebben we nog 3 caches gedaan. Vanmorgen hebben we de koffers ingepakt en de camper schoongemaakt om daarna richting Cruise Amerika te rijden om hem in te leveren.
We rijden eerst even langs het Holliday Inn hotel om onze koffers alvast te droppen. Het hotel is niet ver van Cruise Amerika dus we kunnen lopen, maar liefst wel zonder koffers natuurlijk.
We krijgen meteen een kamer ondanks dat het nog vroeg in de ochtend is. We dumpen daar de koffers aan gaan de camper inleveren. Na daar de formaliteiten te hebben afgehandeld lopen we terug naar het hotel om daar nog even van het zwembad ed te kunnen genieten. Enne........ wat ziet dat bed er heerlijk uit, is wel even wat anders dan een camperbed! Vanavond vroeg naar bed want om 5uur staat er een taxi voor de deur om ons naar de luchthaven te brengen. We hopen dat jullie van onze verhalen hebben genoten. Wij hebben in elk geval super genoten van deze geweldige reis, het was onze mooiste vakantie ooit dat is een ding wat zeker is.

Groetjes voor de laatste keer vanuit de US, Bye bye allemaal , tot in Nederland!!